lördag 6 oktober 2018

Tillbaka igen!

Nu har det gått en tid som bloggen legat i ide, men nu är det dags för kull igen och då lever den upp!
Jag tänkte börja med att berätta vad som hänt sedan sist.

Vår fantastiska Sophia har blivit Grand Internationell Champion och är nu dräktig med vår Junior. Kattungarna beräknas till 12 oktober så nu är hon ganska rund om magen. Vi är så spända på vad hon gömmer där inne.



Vår vackra Bea har hunnit fylla fem år och efter sista kullen i januari 2017 så har det inte blivit fler för henne. Vi parade henne tre gånger och hon gick tom så då tog vi beslutet att kastrera henne. Så idag är hon en glad kastrat dam och har börjat ställas som kastrat och nått titeln Internationell Premier efter att ha blivit Supreme Champion förra året.



Junior blir fyra år nu i oktober och är alldeles nyss kastrerad. Förutom att han parat Sophia så har han träffat två damer till där vi vet att den ena (Kia) är dräktig och vi hoppas att även Lucy är dräktig. Han är vårt skogstroll som lyckades bli Supreme Champion förra året och nu ska börja sin utställningskarriär som kastrat.




Sedan har vi ju Bea och Juniors son här hemma, Tyrion. Tyrion ha hunnit bli ett och ett halvt år och är en riktig buspojke. Han har lämnat tre kullar i dagsläget och är just nu kemiskt kastrerad. Han och Junior har ett speciellt band mellan sig och uppskattar verkligen varandras sällskap. Junior är idag Internationell Champion och vi får se hur det går i framtiden. Han har som många diluterade katter en för mjuk päls.



Vi har en vacker dam Nova på foder i Sikeå hos Liza. Nova är dotter till Svea som vi hade på foder efter Gravity girl från Beas första kull. Nova är Champion och kommer ställas ut i framtiden också. Tanken är att Nova ska paras inom kort och den kullen kommer växa upp hos Liza och Rasmus.



Sist men absolut inte minst så köpte vi tillsammans med S*Lince's en helt underbar hane som bor på foder här i Sundsvall hos Hillevi och Tomas. Killen kallas för Harry och är ett i november. Han kommer att få träffa några damer inom kort och en av dem är Nova! 



Ja det var lite kort om vad som hänt sedan sist. Nu kommer bloggen leva i åtminstone 13 veckor :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar