lördag 6 december 2014

3-dygns bilder

Nu äter missarna så det knakar och alla viktkurvor går uppåt stadigt och bra. Vi har bestämt oss för att det är 4 flickor :-) Tack Kicki för hjälpen med att bestämma kön , vilket inte var helt lätt!

Vi har även bestämt ett namntema för kullen. Det blir en Hana-Barbera inspirerad kull. Inga namn bestämda än men två har redan arbetsnamn....nämligen ettan som jag kallar bulldozern, hon bara knuffade undan de som försökte komma föra henne till maten eller ville ha samma spene. Hon har lugnat ner sig nu :-) Och så har vi trean som på grund av sitt mönster fått heta kossan....inte helt fel heller då hon väger mest också!

Nu lite bildbombning. Först ut ettan






Sedan tvåan






Trean :-)







Sist ut fyran






Sist lite mysbilder



1 kommentar:

  1. Tack själva för att jag får vara så delaktig i kullen <3 Har ju lite abstinens själv så det är jätteroligt att få vara med och följa "barnbarnen" :) De är underbara alla fyra, men på dessa bilder blir "Bulldozer" och "Kossan" mina favoriter <3 Men jag tror att de andra blir minst lika fina bara de kommer ikapp viktmässigt, för de är ju fortfarande några gram efter sina systrar. Kram och hoppas ni har en trevlig kväll

    SvaraRadera