måndag 12 november 2018

Kullen fyra veckor och Junior blivit pappa igen

Nu har vi tagit tillbaka vårt sovrum dvs att kattungarna fått flytta ut i kattrummet. Mamma Sophia gillade inte alls vår idé utan protesterade ganska rejält första dygnet, hon var så säker på att vi hade gömt någon i sovrummet :-) Vakna tiden nu är fullt ös medvetslös, man får inte nog av dem helt enkelt!
Nu har de fått smaka på babymousse och det är ju så himla gott att man nästan tuggar sönder fatet. Tre av fem äter torrisar också så vi är lite imponerade över att det gått så lätt....hittills. Sophia skulle behöva få lite avlastning när det gäller mat annars kommer hon äta oss ur huset :-)
Äntligen har de blivit så stora så att vi tar emot besökare, och Mike hade sitt första besök ikväll och han blev tingad. Han kommer att heta Charlie och kommer bo kvar här i stan vilket känns bra.

Junior blev pappa till sin näst sista kull idag! Han och Kia fick fyra fina bebbar och det verkar vara tre tjejer och en kille. Kia flyttade till Kristin och Andreas på foder för två år sedan och det här är deras första kull under sitt stamnamn SE*Stinsen. Man kan följa dem på Instagram under se_stinsen och det kommer bli spännande att följa den här kullen som är min drömparning.


Donna

Donna

Donna

Donna

Rachel

Rachel

Rachel

Rachel

Rachel

Louis

Louis

Louis

Louis

Jessica

Jessica

Jessica

Jessica

Charlie

Charlie

Charlie

Charlie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar