fredag 3 april 2015

Glad Påsk

Det har varit tomt på inlägg här sedan kattungarna flyttat....fy på mig!

Jag får rapporter från kattungarnas nya ägare och de har fått det så bra allihop! Vi var och hälsade på Gravity girl/Lexie för några helger sedan och hon har fått en hundkompis att leka med även om han inte var så förtjust i henne...än :-)

Shenna/Leija har förutom lillmatte som hon fastnade för redan första dagen insett att alla som vill kela är toppen :-) Hon hade en lite ovana som förhoppningsvis försvinner ...nämligen att klättra upp längs benen på familjen och det kan ju göra ont det!

Loulabelle har blivit superkompis med sin hundkompis och tycker om att tillbringa sin tid ute i koppel och har nog i dagsläget sprängt 2-kilos vallen. Det ska bli så kul att träffa henne i Umeå om ett par veckor!

Miss Lil/Sally lever livets glada dagar hos sin familj här i Sidsjön och om inte en elak förkylning satt stopp för planerna vi hade förra helgen skulle vi hälsat på henne.....men vi gör ett nytt försök efter Påsk.

Vi är så glada för att våra ulltussar har fått det så bra!!

Här hemma skulle man kunna säga att tillvaron lugnat ner sig nu när det bara är tre katter kvar...men...då har vi ju ett riktigt energiknippe till svart odåga här, han försitter inte en möjlighet att retas med Bea och Kia :-) Han är nog bara still när han sover :-) När han inte kan bråka med damerna så är han duktig på att sysselsätta sig själv genom att bära runt på leksaker eller jaga runt med en boll eller något annat spännande. Om husse och matte ligger för länge kan man ju alltid attackera fötterna på dem, gärna under täcket!

Om två veckor drar utställningarna igång med Umeå, där kommer vi ställa ut våra tre och Lexie och Loulabelle. Finns risk för en ganska stressig helg men det ska bli så kul! Helgen efter åker vi till Östersund med våra tre. Så jag har tillverkat burskynken på löpande band här ;-)

Lite bilder:
Allt är leksaker

Fina Bea

Trött Kia

Junior

Balkonghäng

Bea har oxå balkonghäng

Bara Kia som fattat det här med sol och värme :-)

Lexie och "Da Bird"

Fina Lexie


Gammelhusse och Lexie

Herre på täppan

Behöver du hjälp matte?

Snyggt tyg matte

Finns det något under?



Bästa att jag övervakar det hela

Attans snyggt tyg

Dom säger att de är starka...tycker inte de smakar något alls


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar